Va plac sandwich-urile la gustare ?
Noua da...iese ceva delicios ce nu cred ca ati mai mancat.Are un miros apetisant care se raspindeste prin toata bucataria.
Daca vreti sa faceti curatenie prin frigider, acum e momentul, pentru ca se poate face cu orice fel de umplutura.
Merge bine si afara, la picnic...la anul, ca acum e tare frig si ploua.
Avem NEVOIE de :
Nu am sa va spun cantitatile exacte de care aveti nevoie, pentru ca puneti ce si cat doriti dvs. ce va scriu eu aici este orientativ.
1 paine rotunda de 500g
muschi tiganesc
cascaval feliat (vi-l feliaza la hypermarchet, e mai gustos decat cel felii)
piept de porc afumat
bacon cubulete
mozzarella razuita
crema branza
putina varza
ardei gras colorat
ceapa rosie
ketchup
MOD de PREPARARE :
Taiem un capacel la paine , scoatem miezul si il punem deoparte.
Ungem painea in interior cu ketchup cu ajutorul unei pensule de silicon.
Acoperim cu felii de piept de porc, taiate felii tot la hypermarket. Merita sa cumparati produse de calitate , pentru ca nu aveti nevoie de o cantitate mare ( cam 60-75 g)
Peste feliile de piept de porc intindem un rand de crema de branza , Delaco am folosit eu, peste care punem rondele de ceapa rosie, desfacute.
Urmeaza un rand de firimituri din miezul de paine si apoi felii de cascaval taiate mediu, nu prea subtiri. Se vor intinde cind muscati (taiati) din sandwich.
Peste asezam felii de ardei gras , pe care le-am taiat fasii subtiri.
Daca ardeiul este de mai multe culori, este mai aratos sandwich-ul, credeti-ma.
Punem apoi un strat de muschi tiganesc feliat( tot la hypermarchet).Incercati si voi si luati produse care se vand la vrac si cereti sa vi se felieze ceea ce cumparati. veti observa ca faceti economii, chiar daca unele produse sunt oleaca mai scumpe.
Deasupra punem un strat de bacon taiat cubulete- pe acesta il gasiti la Lidl si un alt strat de mozzarella razuita. Acesta va fi stratul ultim la sandwich.
Punem capacelul de paine si invelim painea in folie.
Aveti doua variante :
1- dati painea la rece pentru vreo 30-45 de minute sa se intrepatrunga aromele
2- dati painea la cuptorul incalzit la 160 de grade , pentru acelasi timp si veti vedea cum se intinde cascavalul si mozzarella , ca la pizza.
Inainte cu 10 minute, de a o scoate din cuptor, desfacem folia si lasam painea sa se rumeneasca putin.O dam iat la cuptor, 7-10 minute.
O scoateti apoi din cuptor si puteti sa o feliati (portionati) sa va infruptati din aceasta paine delicioasa si satioasa.
Daca va mai ramane, nu va faceti griji, e la fel de gustoasa si rece.
Deci puteti sa o luati si la pachet la birou sau la scoala.
Pofta mare sa aveti !
Iancu Lubita
RăspundețiȘtergereDa,da foarte bună! Mulțumim de tratatie! Îmi place .
Gata micul dejun...te astept la masa !
ȘtergereFelicia Feather
RăspundețiȘtergereMiaaam! Ce bine arata! Îmi place .
Sa vezi cat e de gustoasa, calda scoasa din cuptor...!
ȘtergereFamilia Spataru
RăspundețiȘtergereArata atit de apetisant! Îmi place ·
Spor la munca sa aveti si sa-mi spuneti daca vi-a placut...
ȘtergereLarisa Ghebaur
RăspundețiȘtergereArata superrrr...Îmi place ·
Veronica Gorgoteanu
RăspundețiȘtergereNormal că am mâncat de ce nu nu.... Ma învățat soțul și piadina este bună...Îmi place ·
Cu siguranta e buna si piadina !
ȘtergereMihaela Coman
RăspundețiȘtergereBun rău! Îmi place .
Liliana Mihaita
RăspundețiȘtergereWauuu ce bine arata sa aveti pofta ca mie deja mi-ai facut 😘😘yamiiiii .Îmi place!
Lili te astept cu drag la o portie !
ȘtergereAlexandra Alexya
RăspundețiȘtergereHhmm. o idee buna! Îmi place ·
Da...si reteta este versatila !
ȘtergereAlina Panainte
RăspundețiȘtergereFoarte bine arată! Mulțumesc ptr. rețetă! O seară minunată!Îmi place .
Pofta mare sa aveti !
ȘtergereArata super apetisant si incitant ,asa ca acum la ora 10:31/15.10.16 am taiat-o in bucatarie sa o aplic in practica ....Multumesc ptr. reteta !
RăspundețiȘtergere