luni, 15 ianuarie 2018

Review TEFAL Ingenio expertise

By In bucatarie la Sidy   Posted at  13:33   Articole diverse No comments

Ca sa evit mai multe spatii pentru depozitare a oalelor si tigailor am încercat acest nou design de la Tefal, unde tigaile si craticioarele se ingramadesc perfect una in cealalta. Manerul - din pacate doar un singur maner la sase vase - se desprinde si intregul set ocupa un spatiu foarte mic in dulapul de bucatarie. Setul este foarte elegant si este o solutie ideala pentru dulapurile de bucatariile aglomerate .Concepute pentru a face gatitul simplu, versatillele craticioare si tigai Tefal Ingenio expertise se transforma intr-un vas cu un singur clic, perfecte pentru feluri de mancare care pot fi incepute pe plita si terminate în cuptor. Craticioarele si tigaile Tefal Ingenio expertise sunt de buna calitate, nu trebuie sa stai tot timpul linga ele sa amesteci , sa nu se prinda mancarea de ele. Preparatele se fac usor, fara grasime, nu se lipeste nimic de ele




Cheia designului se găseste in manerul detasabil , care face ca acest produs Tefal să fie foarte util pentru fiecare bucătărie. Designul inteligent fara maner face ca aceste ustensile să fie usor de stivuit pentru o depozitare optima.
Odata complet racite, aceste ustensile multifunctionale pot fi puse direct in frigider pentru a pastra mancarea ramasa.
La craticioarele si tigaile Tefal Ingenio , Thermo-Spot-ul Tefal se transforma in rosu aprins atunci cand tigaia a atins temperatura ideala pentru a incepe sa gatesti , nu se lipeste nici un fel de mancare de ele, chiar daca folosim foarte putina grasime.



Un set foarte frumos, care distribuie foarte bine caldura, cu un maner robust, ce se desprinde usor astfel incat sa putem sa folosim setul pe aragaz,  în cuptor , la servit sau depozitat, foarte comod.
Mi-ar fi pălacut sa avem un capac ce sa se potrivească cu acest set si atunci cand preparam felurile de mancare, nu doar pentru depozitare sau frigider. O investitie foarte utila pentru orice bucatarie.



Cateva din felurile de mancare pe care le-am preparat in acest set minunat de craticioare si tigai :







Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

0 comentarii:

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.