miercuri, 4 aprilie 2018

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

By Sidonia Toncean   Posted at  15:51   Aperitive No comments

O reteta delicioasa , care se prepara foarte repede si este de nerefuzat.
Daca v-ati plictisit de banali crenvursti cu  mustar, va ofer aceasta reteta rapida, destul de consistenta si nutritiva, fiind perfecta pentru o agapa cu prietenii sau o gustare rapida.
Se prepara incredibil de simplu si este absolut fantastica fierbinte. Insa o puteti savura si rece, intrucat este absolut delicioasa si asa.


Avem NEVOIE de 

Va las pe voi sa va alegeti cantitatile, atat cat va doriti...

- crenvursti
- smantana
- cascaval ras(mozzarella)
- Crema Gulas iute(optional)



MOD de PREPARARE 

Crenvursti de cresteaza pe o latura dar nu pina la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180 de grade.



Acestia se vor desface asa cum se vede la primul din dreapta si ii vom umple cu ajutorul unei lingurite, cu smantana.




Deasupra adaugam cascavalul ras si pentru culoare si gust putina crema Gulas iute.


Dam tava la cuptor din nou , pina se topeste cascavalul.
Sunt atat de buni asa fierbinti incat nu am mai apucat sa le fac poza dupa ce i-am pus pe masa...
Pofta mare va doresc !

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

0 comentarii:

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.