sâmbătă, 12 ianuarie 2019

Rosii umplute cu salata de conopida si dovlecel

By Sidonia Toncean   Posted at  17:30   Aperitive 1 comment

Daca vrei sa-ți impresionezi musafirii cu niste aperitive delicioase si originale, dar nu vrei sa petreci toata ziua la bucatarie, atunci iti recomand acest aperitiv care pe linga ca este delicios , se face foarte repede, simplu de tot.
Este o reteta care arata foarte bine, dar de fapt este extrem de simpla, ieftina si usor de realizat. 





Avem NEVOIE de  

10-12 rosii nu prea mari
500 g conopida 
300 g dovlecel
3-4 catei usturoi
2-3 linguri maioneza facuta in casa
marar verde
sare
piper
 


Punem la fiert , in apa cu sare ,separat conopida desfacuta in buchetele si dovleacul taiat cuburi dupa ce a fost curatat. 
Eu le-am avut deja fierte, puse la congelator.


Dupa ce au fiert, le scurgem bine de tot, apoi le maruntim cu furculita intr-un vas, Adaugam usturoiul trecut prin presa, maioneza, mararul tocat marunt si condimentele, apoi amestecam 



Rosiilor le taiem capacul si le curatam miezul cu o lingurita, apoi le lasam cu gura in jos sa se scurga bine.



Umplem apoi rosiile cu salata facuta si le ornam dupa imaginatie. 
 

 Simplu si usor de realizat, asa-i ?





Pofta buna sa aveti !

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

Un comentariu:

  1. Datorita unui hacker , o parte din tabloul de bord al blogului meu a fost stearsa.
    Din aceasta cauza nu puteti sa comentati pe blog. Dar daca aveti nelamuriri sau intrebari , mi le puteti adresa aici :
    https://www.facebook.com/pg/inbucatarielasidy/

    RăspundețiȘtergere

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.