Ingrediente:
6 snitele de vita
mustar iute
6 felii subtiri de jambon(sunca)
2 castraveti murati
2 morcovi
2 cabanosi( toate 3 produsele se taie in patru pe lungime)
250 ml supa
1 leg ceapa verde
1 lingurita zahar
1 lingurita boia
1 lingura paste de tomate
sare
piper
enibahar
faina
100 ml smintina
ulei pentru prajit.
Mod de preparare:
Carnea batuta se face cu sare , piper si enibahar pe ambele parti. Pe o parte se unge cu mustar, se pun feliile de jambon, morcov, castravete si cabanos , in interior, se ruleaza snitelele si se prind cu scobitori.
Se dau prin faina si se prajesc pe toate partile.Se scot ruladele si se pun deoparte.
In grasimea ramasa se prajeste ceapa tocata, se adauga pe rind zaharul, pasta de tomate si boiaua. Se stinge totul cu supa si se adauga morcovul ramas ras, apoi ruladele. Se fierb acoperit , la foc mic , aproximativ 40 minute. Cind sunt gata , se scot ruladele iar sosul se mixeaza. Daca este prea subtire, se freaca o lingura de faina cu smintina si se adauga peste sos. Se condimenteaza daca mai este nevoie. Ruladele se introduc in sos si se servesc cu cartofi piure sau cu pilaf de orez.
Pagini
duminică, 28 februarie 2010
Rulada Laura
By In bucatarie la Sidy
Posted at 15:36
Preparate din carne de vitel
4 comments
Multumesc pentru vizita dvs
"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen
Tipariti reteta
- Masurarea ingredientelor in bucatarie fara cantar
- Sirop de zmeura - la rece
- Prajitura cu urda
- Prajitura in doua culori, de post
- Miel la ceaun cu sos de vin alb - facut la stana
- Crema de zahar ars, cu blat
- Pastrama din piept de curcan
- Cartofi gratinati cu branza, oua si smantana
- Pasta de gogosari( sau ardei kapia)
- Ciorba de ardei umpluti
Cele mai citite retete
MasterChef
Blogroll
Bloguri pe care le urmaresc.
http://www.retete-vechi-si-noi.info/
Totalul afișărilor de pagină
Interviu Gustos.ro
Interviu Gustos.ro
Interviu acordat www.gustos.ro.
Cititi interviul aici.
Dupa cum ii si spune acestei retete, cred ca va dati seama ca o am de la "surioara" mea Laura.Iti multumesc frumos pentru minunatele tale retete, surioaro !
RăspundețiȘtergereDraga Sidy, iti doresc o primavara frumoasa, plina de bucurii!
RăspundețiȘtergereFoarte interesanta rulada, draga Sidy.
RăspundețiȘtergereLa multi ani de 1 martie.
Pupici dulci,
Doina
Sidy draga iti doresc o primavara frumoasa si iti ofer un premiu, te astept pe blogul meu sa-l ridici.
RăspundețiȘtergere