marți, 27 aprilie 2010

Pulpe cu acordeoane

By Sidonia Toncean   Posted at  07:42   Preparate din carne de pui 4 comments








Ingrediente:
8 pulpe superioare
8 cartofi mai mari
usturoi
1 pahar vin alb
sare
piper
boia
cimbru
ulei

Mod de preparare:
Din ulei , vin ,sare, piper, boia si cimbru se face un bait.
Pulpele spalate si curatate se cresteaza si se ung cu acest bait apoi se scufunda in el si se da la rece pentru 3-4 ore.
Cartofii se curata si se cresteaza avand grija sa nu-i taiem pina jos.In despartituri introducem feliute de usturoi.
Intr-o tava punem hartie de copt, asezam pulpele si cartofii dati cu sare si deasupra fiecaruia stropim cu putin ulei.
Cuptorul este incalzit dinainte la 180 grade si dam tava la cuptor pina cand carnea si cartofii sunt bine patrunsi.
Se servesc pulpele cu aceste "acordeoane" si cu salata verde.
Pofta mare !

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

4 comentarii:

  1. Excelent,excelenta idee...............tare mult imi plac acordeoanele.....te-am copiat si ieri am facut si eu ..........au un aspect deosebit......Felicitari, Sidy.
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte bun!fac si eu la sfarsit de saptamana!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sidy, la mine pe blog te asteapta niste premii frumoase.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sper sa scriu ce trebuie aici!
    Imi plac pulpele tale cu acordeoane!
    În blogosfera culinară s-a lansat un nou concurs cu premii. Dacă esti curioasa şi vrei să participi, citeste mai multe despre concurs pe blogul " furnicuţa-boscodina.com" sau pentru înscriere în concurs " yafa.unblog.fr " .

    RăspundețiȘtergere

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.