joi, 13 mai 2010

Ciorba ardeleneasca de varza

By Sidonia Toncean   Posted at  20:25   Ciorbe 3 comments









Ingrediente:
1 varza noua
300 g sunca afumata
1 legatura marar verde
1 ceapa
cimbru
sare
piper
boia
1 lingura vegeta de casa
1 lingura pasta gogosari
150 ml smantana
zeama de pe ardei iuti murati

Mod de preparare: Sunca taiata felii se pune la fiert impreuna cu ceapa curatata, cimbru, vegeta si pasta de gogosari.
Varza o taiem in cubulete de 2x2 cm si cand sunca este fiarta de jumatate adaugam varza , completam cu apa si asezonam, daca mai este nevoie.
Cand toate sunt fierte bine , stingem focul si adaugam smantana si zeama de ardei iute.Deasupra presaram marar verde tocat marunt.
Servim ciorba cu ardei iute.
Pofta mare !

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

3 comentarii:

  1. Gata ciorba, pot sa vin. Delicioasa, felicitari.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vin si eu cu Lenutica...........ce buna trebuie sa fie aceasta ciorbica.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Va astept cu mare drag, "gustoasele" mele....

    RăspundețiȘtergere

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.