Ingrediente:
1 varza noua
300 g sunca afumata
1 legatura marar verde
1 ceapa
cimbru
sare
piper
boia
1 lingura vegeta de casa
1 lingura pasta gogosari
150 ml smantana
zeama de pe ardei iuti murati
Mod de preparare: Sunca taiata felii se pune la fiert impreuna cu ceapa curatata, cimbru, vegeta si pasta de gogosari.
Varza o taiem in cubulete de 2x2 cm si cand sunca este fiarta de jumatate adaugam varza , completam cu apa si asezonam, daca mai este nevoie.
Cand toate sunt fierte bine , stingem focul si adaugam smantana si zeama de ardei iute.Deasupra presaram marar verde tocat marunt.
Servim ciorba cu ardei iute.
Pofta mare !
Pagini
joi, 13 mai 2010
Ciorba ardeleneasca de varza
By In bucatarie la Sidy
Posted at 20:25
Ciorbe
3 comments
Multumesc pentru vizita dvs
"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen
Tipariti reteta
- Masurarea ingredientelor in bucatarie fara cantar
- Sirop de zmeura - la rece
- Prajitura cu urda
- Prajitura in doua culori, de post
- Miel la ceaun cu sos de vin alb - facut la stana
- Crema de zahar ars, cu blat
- Pastrama din piept de curcan
- Cartofi gratinati cu branza, oua si smantana
- Pasta de gogosari( sau ardei kapia)
- Ciorba de ardei umpluti
Cele mai citite retete
MasterChef
Blogroll
Bloguri pe care le urmaresc.
http://www.retete-vechi-si-noi.info/
Totalul afișărilor de pagină
Interviu Gustos.ro
Interviu Gustos.ro
Interviu acordat www.gustos.ro.
Cititi interviul aici.
Gata ciorba, pot sa vin. Delicioasa, felicitari.
RăspundețiȘtergereVin si eu cu Lenutica...........ce buna trebuie sa fie aceasta ciorbica.Pup!
RăspundețiȘtergereVa astept cu mare drag, "gustoasele" mele....
RăspundețiȘtergere