vineri, 7 mai 2010

Ciorba de cartofi cu sunca afumata

By Sidonia Toncean   Posted at  08:05   Ciorbe 2 comments








Ingrediente:
500 g cartofi
200 g sunca afumata
1 ceapa
3 catei usturoi
1 rosie
200 ml smantana
2 linguri pasta de gogosari
leustean verde
patrunjel verde

Mod de preparare:
Se curata ceapa si usturoiul si se taie usturoil marunt.Ceapa se lasa intreaga( la sfarsit, dupa ce a fiert se arunca).
Rosia se taie feliute, la fel ca sunca afumata.
Sunca se pune la fiert intr-o oala.
Cartofii se curata, se spala si se taie cubulete.
In cratita punem apoi ceapa, pasta de gogosari, cartofii cu sare si piper,la fiert.
cand sunt toate fierte adaugam frunzele de leustean verde si lasam sa dea un clocot.
Ciorba se acreste cu zeama de pe ardeii iuti si se adauga smantana dupa ce s-a stins focul, presarand deasupra patrunjel verde tocat.
Pofta mare !

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

2 comentarii:

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.