Ingrediente:
500 g cartofi
200 g sunca afumata
1 ceapa
3 catei usturoi
1 rosie
200 ml smantana
2 linguri pasta de gogosari
leustean verde
patrunjel verde
Mod de preparare:
Se curata ceapa si usturoiul si se taie usturoil marunt.Ceapa se lasa intreaga( la sfarsit, dupa ce a fiert se arunca).
Rosia se taie feliute, la fel ca sunca afumata.
Sunca se pune la fiert intr-o oala.
Cartofii se curata, se spala si se taie cubulete.
In cratita punem apoi ceapa, pasta de gogosari, cartofii cu sare si piper,la fiert.
cand sunt toate fierte adaugam frunzele de leustean verde si lasam sa dea un clocot.
Ciorba se acreste cu zeama de pe ardeii iuti si se adauga smantana dupa ce s-a stins focul, presarand deasupra patrunjel verde tocat.
Pofta mare !
Foarte buna aceasta ciorbica.
RăspundețiȘtergereO seara buna!
Vin si eu la o portie?
RăspundețiȘtergere