Ingrediente:
5-6 cartofi
1 cutie ciuperci
2 legaturi ceapa verde
vegeta
piper
ulei de masline
marar verde
Mod de preparare:
Se curata cartofii si se taie rondele subtiri.
Ciupercile se taie feliute.
Ceapa verde se taie oblic.
Intr-un vas Yena , uns cu ulei de masline se pune un rand de cartofi unul de ciuperci si altul de ceapa verde. Se presara vegeta si marar verde tocat.Se repeta inca o data cu cartofi, ciuperci si ceapa, deasupra se pun cartofii.Deasupra se mai pune putin ulei de masline si se da vasul la cuptorul dinainte incins pina se face o culoare frumoasa aurie , deasupra.
Se poate servi ca atare sau cu tocana de legume.
Daca nu vreti sa folositi garnitura ca mancare de post, o puteti servi cu friptura...
Repede si bun
RăspundețiȘtergereFoarte bun dar ce garnitura e? mmmmmm,te tzuc:)
RăspundețiȘtergereEu am servit-o cu tocana de legume dar merge bine si cu ardei copti !
ȘtergereSidonia adica ce e in farfurie pe linga cartofii cu ciuperci parca seamana cu zacusca,te tzuc:)
RăspundețiȘtergereGETA e tocana de legume....!
ȘtergereBunnnn! ;)
RăspundețiȘtergere