Ingrediente:
4 pulpe pui
600 g cartofi noi
1 dovlecel
2 vinete mai mici
1 pahar vin alb
cimbru
condimente barbeque
rozmarin
ghimbir
sos de soia
usturoi
enibahar
cilly
piper
Mod de preparare:
Pulpele spalate si curatate se taie in doua si se pun intr-un vas peste care rasturnam marinata facuta din paharul cu vin si toate condimentele macinate si 2 linguri sos de soia.Taiem si citiva catei de usturoi in marinata .Acoperim carnea si o lasam in marinata ,la frigider macar 2 ore.
Curatam cartofii noi si ii taiem in patru.Intr-o tava tapetata cu hartie de copt punem cartofii cu putin patrunjel tocat su putin ulei , apoi bucatile de pulpa si adaugam si marinata ramasa.Mai presaram putin cilly pe pulpe si dam totul la cuptor.
Intre timp spalam dovlecelul si vinetele, le stergem si le taiem felii.Incalzim gratarul se coacem legumele pe gratar.
Facem mujdeiul de usturoi si punem citeva linguri de mujdei peste feliile de dovleac si vinete coapte.Cind pulpele sunt gata le servim alaturi de cartofi si legumele coapte pe gratar. Cine doreste mai poate adauga mujdei....
mi-ai facut o pofta!
RăspundețiȘtergereSe vede ca la Oradea s-a racorit mai mult ca la Bucuresti, daca ai pus si gratarul si ai aprins si cuptorul!
RăspundețiȘtergereImi place ce ti-a iesit!
Pulpite cu mujdei de usturoi.........mmm......ce bunatate.
RăspundețiȘtergereO zi buna!
foarte bun puiul...cu legume...yammy...felicitari...pupici...alina
RăspundețiȘtergere