300 g brinza dulce de vaca
200 g brinza telemea
300g brinza feta
150 g cascaval
( se pot folosi 4 feluri de brinza, pe care le preferati), masline negre
1-2 ceapa rosie
2-3 linguri maioneza
100 g smantana,marar vrede
3-4 oua
sare
Mod de preparare:
1.Primul strat aproximativ 300 gr de branza de vaci amestecata cu 5 linguri de smantana si daca vrei pui si niste marar proaspat tocat ca arata mai fain cind portionezi...
2.Al doilea start,o ceapa taiata(se poate folosi ceapa rosie sau verde,dar si cea obisnuita)solzisori frecata cu sare . Eu am pus ceapa rosie, tot pentru aspect...
3.Un strat de telemea sau orice branza sarata ,rasa prin razatoarea mica
4.3-4 oua fierte tari ,date pe razatoare, se aseaza peste ultimul strat de branza,
5.Brinza feta sau cas de oaie razuit
6.Se acopera cu un strat de maioneza(de casa)
7.Se rade cascaval din belsug
8.Se orneaza cu masline negre.
Se poate orna cum va trece voua prin cap, mai interesant !!!
POFTA MARE sa aveti !
Arata super salata,
RăspundețiȘtergerefelicitari!
Tare mult ne- a placut si noua !
ȘtergereTe tzuc !
O, asta e o salata pe gustul meu, doar sunt fan branza ;-) Maxim!!
RăspundețiȘtergereSi noua ne plac mult de tot toate lactatele.....
ȘtergereTe tzuc Liana!