luni, 15 noiembrie 2010

Copane umplute

By Sidonia Toncean   Posted at  08:44   Preparate din carne de pui 2 comments









 
Ingrediente:
4-5 pulpe superioare de pui
200 g carnat taranesc afumat
150 g cascaval
1 gogosar
1 pahar vin ( bere)
frunze verzi de patrunjel
sare
piper
boia
2 linguri ulei


Mod de preparare:
Pulpele de pui se spala, se sterg cu un prosop de hartie apoi se dezoseaza.
Carnatul , gogosarul si cascavalul se taie bastonase.
Copanele se umplu cu carnati, cascaval, gogosar si patrunjel verde.Se prind partile laterale cu scobitoarea sau se cos cu ata.
Se pun apoi copanele la prajit in ulei, intorcandu-le pe toate partile sau intr-o punga Knorr la cuptor.
Se presara cu condimente copanele prajite si se adauga vinul sau berea si le lasam sa fiarba la foc mic acoperite.
Copanele umplute se servesc cu cartofi piure si cu salata verde.
Pofta mare !

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

2 comentarii:

  1. Arata absolut delicios, merita sa incerc aceasta reteta,

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca iti plac Vicky. Am sa te rog sa-mi spui cum ti-au placut daca le faci ...

    RăspundețiȘtergere

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.