Ingrediente:
4-5 pulpe superioare de pui
200 g carnat taranesc afumat
150 g cascaval
1 gogosar
1 pahar vin ( bere)
frunze verzi de patrunjel
sare
piper
boia
2 linguri ulei
Mod de preparare:
4-5 pulpe superioare de pui
200 g carnat taranesc afumat
150 g cascaval
1 gogosar
1 pahar vin ( bere)
frunze verzi de patrunjel
sare
piper
boia
2 linguri ulei
Mod de preparare:
Pulpele de pui se spala, se sterg cu un prosop de hartie apoi se dezoseaza.
Carnatul , gogosarul si cascavalul se taie bastonase.
Copanele se umplu cu carnati, cascaval, gogosar si patrunjel verde.Se prind partile laterale cu scobitoarea sau se cos cu ata.
Se pun apoi copanele la prajit in ulei, intorcandu-le pe toate partile sau intr-o punga Knorr la cuptor.
Se presara cu condimente copanele prajite si se adauga vinul sau berea si le lasam sa fiarba la foc mic acoperite.
Copanele umplute se servesc cu cartofi piure si cu salata verde.
Pofta mare !
Carnatul , gogosarul si cascavalul se taie bastonase.
Copanele se umplu cu carnati, cascaval, gogosar si patrunjel verde.Se prind partile laterale cu scobitoarea sau se cos cu ata.
Se pun apoi copanele la prajit in ulei, intorcandu-le pe toate partile sau intr-o punga Knorr la cuptor.
Se presara cu condimente copanele prajite si se adauga vinul sau berea si le lasam sa fiarba la foc mic acoperite.
Copanele umplute se servesc cu cartofi piure si cu salata verde.
Pofta mare !
Arata absolut delicios, merita sa incerc aceasta reteta,
RăspundețiȘtergereMa bucur ca iti plac Vicky. Am sa te rog sa-mi spui cum ti-au placut daca le faci ...
RăspundețiȘtergere