marți, 2 noiembrie 2010

Marinata de peste cu legume sote

By Sidonia Toncean   Posted at  08:12   Preparate din peste si fructe de mare 1 comment







Ingrediente:
1 kg peste
3-4 linguri ulei
1 pahar mare vin alb
2-3 frunze dafin
10 boabe ienibahar
250 ml bulion de casa
10 boabe piper
sare
legume congelate


Mod de preparare:
Pestele curatat si spalat se da cu sare si se lasa la rece 1/2 -1 ora apoi se zvanta cu un prosop de hartie ,se da prin faina amestecata cu boia si se prajeste in ulei pe ambele parti.
Intr-o cratita punem ulei, vin, frunzele de dafin, boabele de ienibahar, bulionul sau 2-3 linguri pasta de tomate, sare, piper si lasam sa fiarba. Cand clocoteste adaugam feliile de peste prajit si lasam sa fiarba 10 minute.
Sotam legumele si le servim langa marinata de peste.

Marinata se poate lasa sa se raceasca in vasul in care a fost facuta si se pastreaza pina adoua zi in frigider cand se poate pune in borcane inchise ermetic si se pastreaza o saptamana la rece in frigider.
Pofta mare !

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

Un comentariu:

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.