Ingrediente:
1 dovlecel
4 oua
sare
piper
marar verde tocat
usturoi dupa gust
100 g faina
ulei pentru copt
telemea
Mod de preparare:
Dovlecelul se curata si apoi se rade pe razatoarea cu gauri mari. Ouale se bat bine cu sare si piper si se adauga peste dovlecelul razuit. Punem marar verde tocat, usturoiul razuit ,faina , telemea rasa, sare si piper daca mai este nevoie. Se invarte bine-bine si se pune uleiul la incins. Cu lingura luam din dovlecel si punem la prajit. Se prajeste pe ambele parti si scoatem pe un servetel sa se scurga uleiul.
Se poate servi rece sau cald...
Se poate servi rece sau cald...
Pofta buna !
imi place tare muult ce ai facut tu aici si am sa incerc....;)))) o combinatie tare delicioasa!
RăspundețiȘtergereAlice hai sa-ti spun ceva.....
RăspundețiȘtergereEu nu mancam dovleceii pane pentru ca nu imi placeau. Dar de cand ii facasa cu branza, sunt favoritii mei , la fel ca si salata de dovlecei.
Merita sa-i incerci....
Duminica faina sa ai, te tzuc !