miercuri, 1 decembrie 2010

Pizza alsaciana

By Sidonia Toncean   Posted at  15:24   Pizza 1 comment





Ingrediente:
400g faina;
4 linguri de ulei;
250ml apa;
1 lingurita de sare;
1 cub de drojdie ,
cascaval,
300g smantana grasa
1 kg  cepe mijlocii
200g costita afumata
vegeta naturala
piper

Mod de preparare:
Din faina, ulei, apa, sare si drojdie se face un aluat care se lasa 30 de minute la dospit, iar apoi se intinde. Smantana se intinde peste blat. Ceapa se taie pestisori, (nu va speriati ca nu e multa !)costita se taie feliute subtiri. Ceapa si costita se pun peste smantana. Se presara vegeta si piper si cascaval ras ,se coace in cuptorul preincalzit la maxim . Se poate servi si a doua zi incalzita in cuptorul cu microunde - e la fel de buna ca proaspata(calda)
Pofta mare !

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

Un comentariu:

  1. Daca vrei sa faci bani din ceea ce scrii, incearca Blogmoney si inscrie-te!
    http://aff.blogmoney.com?aid=2647&acid=223

    RăspundețiȘtergere

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.