Ingrediente:
400g faina;
4 linguri de ulei;
250ml apa;
1 lingurita de sare;
1 cub de drojdie ,
cascaval,
300g smantana grasa
400g faina;
4 linguri de ulei;
250ml apa;
1 lingurita de sare;
1 cub de drojdie ,
cascaval,
300g smantana grasa
1 kg cepe mijlocii
200g costita afumata
vegeta naturala
200g costita afumata
vegeta naturala
piper
Mod de preparare:
Mod de preparare:
Din faina, ulei, apa, sare si drojdie se face un aluat care se lasa 30 de minute la dospit, iar apoi se intinde. Smantana se intinde peste blat. Ceapa se taie pestisori, (nu va speriati ca nu e multa !)costita se taie feliute subtiri. Ceapa si costita se pun peste smantana. Se presara vegeta si piper si cascaval ras ,se coace in cuptorul preincalzit la maxim . Se poate servi si a doua zi incalzita in cuptorul cu microunde - e la fel de buna ca proaspata(calda)
Pofta mare !
0 comentarii: