miercuri, 23 februarie 2011

Pizza cu ciuperci si kaizer

By Sidonia Toncean   Posted at  10:41   Pizza 3 comments

 

Ingrediente

  • Drojdie cit o nuca mai mare,
  • 400 g faina,
  • 4 linguri ulei,
  • 250 ml lapte caldut,
  • sare,
  • 1 conserva cu ciuperci,
  • 250 g kaizer,
  • pasta de pizza,
  • oregano,
  • cascavalsau telemea
  • 2-3 linguri smantana( optional)

Mod de preparare

Drojdia se inmoaie intr-un bol cu putin lapte cald si o lingurita de zahar.
Cind aceasta creste, se rastoarna peste faina din vas. Adaugam uleiul, sarea si laptele. Se framinta bine, dar nu necesita dospire.
Se intinde aluatul in tava unsa si tapetata cu hirtie de copt si se inteapa cu furculita.
Se unge cu pasta de pizza apoi cu smantana ,se pun ciupercile si kaizerul taiat feliute si tras putin in tigaie.
Deasupra se pot pune rosii decojite apoi cascaval ras( telemea)
Daca doriti se mai pot bate 2-3 oua cu smantana si se rastoarna deasupra peste umplutura.
Pofta mare !

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

3 comentarii:

  1. Ohhh pizza.. yammm.. intodeauna o placere sa poposesc pe blogul tau, insa cand il parasesc sunt plina de pofte si mai ca nu golesc frigiderul... :))

    RăspundețiȘtergere
  2. minunata!!!
    Un premiu te asteapta la mine pe blog, te pup:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca-i pizza....a mea este,as manca non stop!

    RăspundețiȘtergere

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.