sâmbătă, 14 mai 2011

Copane picante in sos de vin si usturoi

By Sidonia Toncean   Posted at  08:37   Preparate din carne de pui 1 comment





 

Ingrediente

  • 8 pulpe superioare de pui
  • 4 catei usturoi
  • 400 g rosii cuburi
  • 150 ml vin
  • 3 linguri ulei de masline
  • 2-3 linguri sos de soia
  • curry Kotany
  • salvie Kotany
  • ghimbir Kotany
  • oregano Kotany
  • rozmarin Kotany
  • condimente pentru gratar Kotany
  • sare
  • piper mozaic Kotany proaspat macinat
  • o rosie
  • patrunjel verde
Mod de preparare:Indepartam pielita de pe copane, le stergem cu un prosop absorbant si le introducem intr-un vas in care am pus 1/2 din vin, ulei si toate condimentele enumerate.
le acoperim si le dam la rece macar 30 de minute.
Ideal ar fi sa le lasam de seara pina dimineata.
Asezam apoi pulpele intr-un vas roman( ce a fost tinut in apa in prealabil), rasturnam compozitia de marinada ce a ramas ,rosiile din conserva taiate cubulete, mai adaugam vinul ramas si putin piper proaspat macinat.
Deasupra pulpelor punem feliute de rosie si patrunjel verde.
Dam vasul in cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade C sa se coaca pulpele, sa se patrunda toare aromele din condimente.
Dupa 30 de minute, intoarcem pulpele sa prinda crusta pe ambele parti.
Servim pulpele alaturi de cartofi si legume sotate.
Pofta mare !

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

Un comentariu:

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.