Ingrediente
- 8 pulpe superioare de pui
- 4 catei usturoi
- 400 g rosii cuburi
- 150 ml vin
- 3 linguri ulei de masline
- 2-3 linguri sos de soia
- curry Kotany
- salvie Kotany
- ghimbir Kotany
- oregano Kotany
- rozmarin Kotany
- condimente pentru gratar Kotany
- sare
- piper mozaic Kotany proaspat macinat
- o rosie
- patrunjel verde
le acoperim si le dam la rece macar 30 de minute.
Ideal ar fi sa le lasam de seara pina dimineata.
Asezam apoi pulpele intr-un vas roman( ce a fost tinut in apa in prealabil), rasturnam compozitia de marinada ce a ramas ,rosiile din conserva taiate cubulete, mai adaugam vinul ramas si putin piper proaspat macinat.
Deasupra pulpelor punem feliute de rosie si patrunjel verde.
Dam vasul in cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade C sa se coaca pulpele, sa se patrunda toare aromele din condimente.
Dupa 30 de minute, intoarcem pulpele sa prinda crusta pe ambele parti.
Servim pulpele alaturi de cartofi si legume sotate.
Pofta mare !
mmmm ce bine arata! apetisant!
RăspundețiȘtergere