joi, 23 iunie 2011

Supa de visine II

By Sidonia Toncean   Posted at  07:09   Supe 2 comments








Ingrediente:
500 g visine
1 lingura budinca de vanilie
un galbenus
smintina
un zahar vanilat
ulei sau unt 

Mod de preparare:
Visinele se spala si se curata de codite, se scot simburii si se pun in oala de supa cu putin unt topit. Adaugam apa necesara si putina sare. Lasam sa fiarba visinele.
Intre timp praful de budinca il amestecam cu galbenusul si doua linguri de smintina. Cand sunt fierte visinele stingem focul si un polonic de supa fierbinte il amestecam cu praful de budinca si desertam amestecul peste supa
. Cine doreste mai poate adauga zahar sau smintina. 
Pofta mare !

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

2 comentarii:

  1. interesanta reteta, as incerca sa o fac si eu, iese acrisoara rau? ca al meu pitic nu papa daca e acrisoara, insa eu tare as mai papa :D
    o zi buna!pup :*

    RăspundețiȘtergere

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.