Ingrediente:
500 g visine
1 lingura budinca de vanilie
un galbenus
smintina
un zahar vanilat
ulei sau unt
Mod de preparare:
Visinele se spala si se curata de codite, se scot simburii si se pun in oala de supa cu putin unt topit. Adaugam apa necesara si putina sare. Lasam sa fiarba visinele.
Intre timp praful de budinca il amestecam cu galbenusul si doua linguri de smintina. Cand sunt fierte visinele stingem focul si un polonic de supa fierbinte il amestecam cu praful de budinca si desertam amestecul peste supa
Intre timp praful de budinca il amestecam cu galbenusul si doua linguri de smintina. Cand sunt fierte visinele stingem focul si un polonic de supa fierbinte il amestecam cu praful de budinca si desertam amestecul peste supa
. Cine doreste mai poate adauga zahar sau smintina.
Pofta mare !
interesanta reteta, as incerca sa o fac si eu, iese acrisoara rau? ca al meu pitic nu papa daca e acrisoara, insa eu tare as mai papa :D
RăspundețiȘtergereo zi buna!pup :*
Un deliciu :)
RăspundețiȘtergere