miercuri, 6 iulie 2011

Pinguini

By Sidonia Toncean   Posted at  08:11   Aperitive 4 comments







Ingrediente:
100 g masline negre fara samburi
1 cutie branza Philadelphia
1 morcov
paine feliata
scobitori


Mod de preparare:
Painea se taie in patratele mici si se ung cite doua cu branza.
Jumatate din masline se taie pe o parte de jos in sus si se umplu cu branza. Apoi se umplu si celelalte masline tot cu branza( am ales un alt fel de branza Philadelphia)
Morcovul se taie feliute si se cresteaza cu varful unui cutit asa cum se vede in imagine, pentru cioc si picioruse... Cite o bucatica taiata din aceste felii va fi ciocul pinguinului.
Scobitoarea se introduce prin "capul" pinguinului apoi prin corp, morcov si la final prin bucatelele de paine.
Sunt tare simpatici.....
In ultima poza le-am pus si cate o palarie dintr-o feliuta de morcov....

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

4 comentarii:

  1. ce-mi plac, duminica ii fac si eu ziua piticului meu si cred ca o sa fac acesti pinguini.
    te pup.
    o seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce simpatici sunt ,cind vine Dia am sa le fac:)

    RăspundețiȘtergere

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.