vineri, 26 august 2011

Fricandou rulat in aluat

By Sidonia Toncean   Posted at  13:39   Preparate din carne de porc 2 comments











Ingrediente:
1 kg fricandou
400 g aluat foietaj
200 g cascaval felii
200 g sunca Praga
200 g ciuperci
1 ardei gras rosu
frunze de patrunjel verde
1 ou
sare
piper
boia

Mod de preparare:
Fricandoul il taiem astfel incat sa-l subtiem cat mai mult si uniform.
Il asezonam si punem un strat de cascaval , apoi unul de sunca  peste.
Deasupra asezam frunze de patrunjel si felii din ardeiul rosu.
Feliile de ciuperci le asezam deasupra, apoi rulam fricandoul.
Pe foaia de aluat asezam fricandoul rulat, astfel incat sa putem cuprinde cu aluatul intreaga bucata de carne.
Asezam fricandoul rulat pus in aluat , intr-un vas Jenna uns cu unt si deasupra il ungem cu un ou batut bine si il asezonam.
Dam vasul la cuptorul dinainte incalzit la 170 grade C pentru aproximativ o ora pina fricandoul s-a copt si rumenit frumos deasupra.
Cand este gata se scoate din cuptor si se portioneaza.
Se serveste cu diferite garnituri.Eu l-am servit cu zarangollo....
Pofta mare !

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

2 comentarii:

  1. vai, ce bunatati faci Sidy...Am de gand sa-l incerc si eu ...

    RăspundețiȘtergere
  2. A trebuit sa vin sa vad ce-i ala fricandou:)) super fain arata!

    RăspundețiȘtergere

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.