Ingrediente:
1 kg fricandou
400 g aluat foietaj
200 g cascaval felii
200 g sunca Praga
200 g ciuperci
1 ardei gras rosu
frunze de patrunjel verde
1 ou
sare
piper
boia
Mod de preparare:
Fricandoul il taiem astfel incat sa-l subtiem cat mai mult si uniform.
Il asezonam si punem un strat de cascaval , apoi unul de sunca peste.
Deasupra asezam frunze de patrunjel si felii din ardeiul rosu.
Feliile de ciuperci le asezam deasupra, apoi rulam fricandoul.
Pe foaia de aluat asezam fricandoul rulat, astfel incat sa putem cuprinde cu aluatul intreaga bucata de carne.
Asezam fricandoul rulat pus in aluat , intr-un vas Jenna uns cu unt si deasupra il ungem cu un ou batut bine si il asezonam.
Dam vasul la cuptorul dinainte incalzit la 170 grade C pentru aproximativ o ora pina fricandoul s-a copt si rumenit frumos deasupra.
Cand este gata se scoate din cuptor si se portioneaza.
Se serveste cu diferite garnituri.Eu l-am servit cu zarangollo....
Pofta mare !
vai, ce bunatati faci Sidy...Am de gand sa-l incerc si eu ...
RăspundețiȘtergereA trebuit sa vin sa vad ce-i ala fricandou:)) super fain arata!
RăspundețiȘtergere