joi, 1 septembrie 2011

Ciorba de cartofi cu vin

By Sidonia Toncean   Posted at  06:56   Ciorbe 3 comments








Ingrediente:
600 g cartofi
1 morcov
1 patrunjel
o felie telina
1 ceapa mica alba
1 ceapa mica rosie
150 g carnati afumat
1 pahar vin
2 linguri sos chilli
200 ml smantana
patrunjel verde
sare
piper
boia
o foaie dafin


Mod de preparare:
Se curata legumele si se taie dupa preferinta.
Ceapa se lasa intreaga( dupa ce a fiert se arunca)
Carnatul se taie felii.
Intr-o oala punem 3-4 l apa legumele, vinul, sosul chilli, foaia de defin si asezonam cu condimentele.
Lasam sa fiarba acoperit , la foc potrivit.
Cand legumele sunt fierte presaram deasupra patrunjel verde tocat si servim ciorba in farfurie cu cate un mot de smantana.
Se serveste cu ardei iute sau cu ceapa rosie taiata felii...
Pofta mare !

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

3 comentarii:

  1. Ce gust are cu vin ca nu am facut asa niciodata?Cred ca e de sorginte nemteasca reteta,nu,Sidy?Pupici si spor la treaba!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am incercat pana acum,dar cred ca este tare buna la cat de bine arata.P.S.Am deschis si eu blog,si te rog daca vrei sa mi te alaturi si sa ma urmaresti,doresc si eu sa-mi fac preiteni care sa comenteze ce vad la mine,daca le place sau nu.Multumesc mult.DiaMar bucataria galbena diamar99.blogspot.com O zi buna sa ai.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte buna mai ales cu ceapa rosie:)

    RăspundețiȘtergere

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.