Ingrediente:
600 g cartofi
1 morcov
1 patrunjel
o felie telina
1 ceapa mica alba
1 ceapa mica rosie
150 g carnati afumat
1 pahar vin
2 linguri sos chilli
200 ml smantana
patrunjel verde
sare
piper
boia
o foaie dafin
Mod de preparare:
Se curata legumele si se taie dupa preferinta.
Ceapa se lasa intreaga( dupa ce a fiert se arunca)
Carnatul se taie felii.
Intr-o oala punem 3-4 l apa legumele, vinul, sosul chilli, foaia de defin si asezonam cu condimentele.
Lasam sa fiarba acoperit , la foc potrivit.
Cand legumele sunt fierte presaram deasupra patrunjel verde tocat si servim ciorba in farfurie cu cate un mot de smantana.
Se serveste cu ardei iute sau cu ceapa rosie taiata felii...
Pofta mare !
Ceapa se lasa intreaga( dupa ce a fiert se arunca)
Carnatul se taie felii.
Intr-o oala punem 3-4 l apa legumele, vinul, sosul chilli, foaia de defin si asezonam cu condimentele.
Lasam sa fiarba acoperit , la foc potrivit.
Cand legumele sunt fierte presaram deasupra patrunjel verde tocat si servim ciorba in farfurie cu cate un mot de smantana.
Se serveste cu ardei iute sau cu ceapa rosie taiata felii...
Pofta mare !
Ce gust are cu vin ca nu am facut asa niciodata?Cred ca e de sorginte nemteasca reteta,nu,Sidy?Pupici si spor la treaba!
RăspundețiȘtergereNu am incercat pana acum,dar cred ca este tare buna la cat de bine arata.P.S.Am deschis si eu blog,si te rog daca vrei sa mi te alaturi si sa ma urmaresti,doresc si eu sa-mi fac preiteni care sa comenteze ce vad la mine,daca le place sau nu.Multumesc mult.DiaMar bucataria galbena diamar99.blogspot.com O zi buna sa ai.
RăspundețiȘtergereFoarte buna mai ales cu ceapa rosie:)
RăspundețiȘtergere