Voiam o supa usoara pentru sfarsitul acesta de vara si uitati ce am gasit.
Noua ne-a placut deosebit de mult....
Ingrediente:
2 morcovi, înjumătăţiti pe lungime şi feliati
2 felii telina
3-4 catei de usturoi, tocat
2-3 cesti de supa de pui sau carne de vită
2-3 cani de apa
2 rosii cubulete
1 andiva(optional)
1 lingura busuioc proaspat, tocat
1 / 4 lingurita oregano
1 ceapa taiata marunt
1 lingura ulei de masline
sare si piper dupa gust
parmezan (opţional)
Mod de preparare:
Incalziti uleiul într-o cratiţă mare la foc mediu.
Se adaugă ceapa, morcovul si telina, si sotati pana cand se inmoaie, aproximativ 5 minute. Adaugati usturoiul, supa , apă, roşii, busuioc, oregano, sare, si piper.
Se aduce la fierbere, se reduce focul şi se fierbe timp de 10 minute.
Daca folositi andiva, o rupeti bucati si o adaugati cu 15 minute inainte de a fi fierte toate legumele.
Serviti presarat cu parmezan si un ardei iute, linga.
Pofta mare !
Daca nu puneti supa de pui, poate fi o delicioasa ciorba de post....
Vin la masa!!!!!!!
RăspundețiȘtergereTare buna supa, Sidy draga. Ce fain te-ai jucat cu zarzavatul.
RăspundețiȘtergereArata tare bine,cred ca este foarte buna.Te pup!
RăspundețiȘtergereCe faina eeeee!! cred ca e buna !! Eu chiar pot sa merg la masa daca ma chemi :P:P
RăspundețiȘtergereAndrada...daca te grabesti putin...e deja calda pe aragaz...
RăspundețiȘtergereVino ca te astept !
Nu-i prea putina apa ? Pentru cate portii ajung cele cca 6 cani (apa si supa) ? Mi se pare ușor săracă ca si compozitie...cam putine ingrediente...altfel,destul de tentanta. Chiar acum o prepar si va spun dupa daca a avut succesul scontat.
RăspundețiȘtergere