joi, 22 martie 2012

Pulpe cu sos de smantana si ciuperci

By In bucatarie la Sidy   Posted at  08:17   Preparate din carne de pui 1 comment

 Foarte gustos si satios, mai ales cand vreti sa va rasfatati..Puiul cu smântână şi ciuperci este super delicios şi simplu de făcut.









INGREDIENTE:

4 pulpe de pui
250 g ciuperci
1 ceapa
2-3 catei usturoi
sare
piper
1 lingura mustar
1-2 linguri faina
1 legatura patrunjel verde
200 ml smantana
1 kg cartofi noi
zeama de lamaie


MOD DE PREPARARE :


Spalam pulpele si le taiem in doua.
Curatam ceapa si o taiem julien.
Tocam marunt patrunjelul verde.
Curatam si presam usturoiul.
Calim ceapa in putin ulei , adaugam pulpele si asezonam.
Dupa ce pulpele isi schimba culoarea adaugam o cana cu apa, usturoiul presat, ciupercile si patrunjelul verde tocat.
Acoperim si lasam sa fiarba la foc domol.
Mustarul , smantana si faina le amestecam bine sa nu faca cocoloase, adaugam putina apa si rasturnam compozitia peste pulpe.
Lasam sa dea cateva clocote, gustam, adaugam zeama de lamaie si asezonam daca mai e cazul.
Cartofii noi, curatati de coaja ii coacem in cuptor.
Servim pulpele alaturi de cartofii copti si sosul de smantana cu ciuperci.
Puiul cu sos de smanatana si ciuperci se serveste cald , dar poate fi reîncălzit dacă a fost tinut la frigider.
Nu merge cu mămăligă ,in schimb se serveste folosind pâine pentru a putea savura si ultima picătură din deliciosul sos de smântână.
Pofta mare !

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

Un comentariu:

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.