luni, 23 septembrie 2013

Ciocanele de pui umplute si infofolite

By Sidonia Toncean   Posted at  09:21   Preparate din carne de pui 25 comments

Aceste ciocanele de pui umplute au avut mare succes la familia mea.Mai ales ca asteptam pe cine tare drag mie, la masa ( Claudiu) .
Au aspect festiv, aromate, cu o umplutura delicioasa de branza. Miros atat de imbietor cand sunt gata, incat atrag toti musafirii !




Ingrediente:



12 ciocanele de pui
800 g aluat foietaj
200 g branza greceasca cu ardei rosu
200 g sunca feliata
1 lingura mustar
50 g unt
1 ou


Mod de preparare: 

Ciocanelele spalate si bine sterse cu un servet de hartie se umplu cu cate o lingurita de creme de branza ,pe care o punem intre carnea de pui si pielita.
Ungem apoi feliile de sunca pe o parte cu mustar si le rasucim dupa ciocanele.
Aluatul dezghetat de seara il taiem fasii cu pintenul.





Infasuram ciocanelele in aceste fasii, avand grija sa le suprapunem putin cand le rulam.
Asezam ciocanelele infofolite intr-un vas termorezistent uns cu putin unt.
Batem bine oul si ungem ciocanelele cu oul.
Deasupra vasului punem o folie de aluminiu , avand grija - pe cat posibil- ca aceasta sa nu atinga carnea.
Dam vasul la cuptorul incalzit in prealabil la 200 grade C pentru aproximativ 30-40 de minute.




Dupa trecerea timpului scoatem vasul din cuptor si cu mare grija sa nu ne arda aburii , inlaturam folia.
Stropim ciocanelele cu putin ulei sile dam din nou la cuptor sa se rumeneasca pentru alte 30-40 de minute.
Cand sunt frumos rumenite, le scoatem din cuptor si le servim cu ce garnitura va place mai mult.
Eu le-am servit cu piure de cartofi si salata de ardei copti.




Pofta mare sa aveti !

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

25 de comentarii:

  1. arata tare bine!!!! O sa le incerc si eu . te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-mi spui draga Lili cum vi-au placut....
      Te tzuc cum are drag !

      Ștergere
  2. Sidonia arata impecabil si sunt sigura ca sunt si foarte bune,am sa fac si eu cind vin copiii,te pup si o saptamina buna:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Geta tu poti sa le servesti cu legume sau cu un sos daca vrei......
      Imi place de tine ! Tu deja ....astepti copiii sa vina acasa ! Esti o scumpa....dar TU trebuie sa mergi la ei,mai intai !!!
      Te tzuc cu mare drag !

      Ștergere
  3. Absolut minunate!
    O gospodina buna gaseste mereu ingeniozitate pentru a-si surprinde asistenta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos Kyra !Esti o scumpa....
      Sa sti ca fiul meu chiar ca a fost placut surprins....stie ca mama ii face mereu ceva nou si bun .
      Te imbratisez si te tzuc cu drag !

      Ștergere
  4. Ce bine le-ai infofolit,foarte bine ai facut,este frig afara!
    Cred cu sunt atat de gustoase!
    Pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Miha draga si la noi s-a racorit...de aceea le-am infofolit , dar....ne-am suparat pe ele si le-am...papat !Au fost bune de tot....
      Te imbratisez cu mare drag !

      Ștergere
  5. Nu ma pot abtine cand vad ce bunatati ai facut iar!!! Le am pe lista, dar inca nu am ajuns sa le fac...mi-ai dat un impuls acum, multumesc! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Liana draga sunt sigura ca au sa va placa ciocanelele astea...prea au fost bune si toata lumea a golit farfuriile....
      Sa-mi spui cand le faci, te rog !
      Te imbratisez si te tzuc cu drag !

      Ștergere
  6. Ce bunatate ai facut aici... imi place ca asi da o fuga pana la tine! Te sarut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sara draga te astept cu bratele deschise....!
      Te tzuc cu mare drag !

      Ștergere
  7. Exceptionala ideea de a impcheta cam ca la Welington! Cred c-o s-o testez si eu. Bravo!!!!

    Sa stii ca o sa-ti trimit mail personal ca sa stii cine sunt :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se coace asa...in suc propriu la inceput si abia apoi se rumeneste. E asa frageda si gustoasa carnea....
      Te tzuc Didi draga !

      Ștergere
  8. Ptii, cred ca au iesit nemaipomenit de gustoase si de fragede.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc de vizita Alina....chiar ca au fost foarte gustoase....!
      Te tzuc cu drag.

      Ștergere
  9. Nu stiu, se pare ca nu s-a salvat primul mesaj ... in caza ca primesti doua, sterge-l te rog pe acesta.

    Iti laudam ideea de a impacheta ca la Welington. Deja creezi retete, esti f. talentata! Bravo!

    Spuneam ca iti trimit mail personal ca sa sii cine sunt!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos de aprecieri !
      Acum zau ca m-ai facut curioasa cine esti !
      Te tzuc cu drag.

      Ștergere
    2. Uite ca am aflat ! Te tzuc cu drag !

      Ștergere
  10. Nu aveau cum sa nu aiba succes la cat de apetisante au iesit. Bravo Sidy. Seara buna. pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos Rocsy...asa este, ai dreptate !
      Te tzuc cu drag !

      Ștergere
  11. Nemaipomenite, deja mi-e o foame de lup...si cum ciocanelele de pui sunt preferatele mele cred ca dam o fuga pana la voi. Toate cele bune, Nico

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nico scumpa sti ca sunteti bineveniti la mine in casa oricand....asa ca va astept cu bratele deschise !
      Te tzuc !

      Ștergere
  12. Ce sa mai zic dupa ce am salivat atata la ciocanelele astea infofolite?? decat ca sunt nemaipomenite!!! cred ca au un gust delicios!

    RăspundețiȘtergere
  13. Merita incercate draga mea Diana....noua ne-au placut tare mult !
    Duminica placuta !
    Te tzuc cu mult drag !

    RăspundețiȘtergere

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.