vineri, 15 noiembrie 2013

Supa de branzeturi cu verdeata

By Sidonia Toncean   Posted at  18:23   Supe 9 comments

Cred ca deja v-ati convins ca noua ne plac supele si ciorbele, mult de tot si la nici un pranz , acestea nu lipsesc.
Am vrut sa fac ceva usor si m-am gandit , daca tot ne plac branzeturile, de ce nu as incerca si o supa de branzeturi.
Asa ca m-am apucat d lucru si am fost foarte multumiti toti , de cat de gustoasa a fost.
Nu ma credeti ? Atunci serviti.....va rog !
Bineinteles ca supa asta minunata am facut-o tot in bijuteria mea culinara, Multicooker Philips .



Ingrediente :



200 g branza topita
100 g cascaval
200 ml smantana
1 ceapa rosie
50 g unt
1 lingura faina
2-3 l supa d carne
ceapa verde
patrunjel verde
1/2 ardei gras rosu
sare
piper

Mod de preparare

Curatam si tocam marunt ceapa rosie si cepele verzi.
Ardeiul gras il taiem cubulete.
In vasul aparatului punem la topit untul cu 1 lingura ulei de masline  si selectam programul FRY pentru 6 minute. Apasam START
Adaugam ceapa si ardeiul si le sotam putin.Adaugam faina, amestecam si adaugam repede o cana de supa.Adaugam branza topita si amestecam pina aceasta se topeste.






Programam aparatul pe BOIL pentru 30 de minute , adaugam toata supa si apasam butonul START dupa ce am inchis capacul.




Intre timp pregatim crutoanele,prajind painea si radem cascavalul.
Cand supa este fiarta, scoatem aparatul din priza, si adaugam smantana si patrunjelul verde tocat.
Servim supa cu crutoane si cascaval ras deasupra, alaturi de un ardei iute.



Pofta mare sa aveti !

Chiar daca la supe si ciorbe sunt comentarii foarte putine, eu am sa le postez....Odata si oadata cineva tot va avea mevoie de aceste retete.

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

9 comentarii:

  1. Asta cu branza ii pun semn de carte pe calculator, musai trebuie s-o fac cat de curand

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este o supa care noua ne-a placut foarte mult si nu e grea deloc....
      Sa-mi spui daca voua vi-a placut.
      Poti sa o acresti daca vrei sa o transformi in ciorba....
      Te tzuc cu drag !

      Ștergere
  2. Am facut si eu ceva asemanator cu branza topita,a fost bestiala,dar a mea are si carne asa ca-mi imaginez cat e de buna!!
    pup Sidy si nu mai fi suparata!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea Lulu tocmai de aceea am facuto fara carne....sa fie mai usoara !
      Te pupilesc mult de tot !
      Duminica faina sa ai !

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Mary cand ai timp preparo ! Nici prin cap nu-ti trece cat e de buna....
      Te tzuc !

      Ștergere
  4. Daca nu am multicooker nu iese la fel de bun un pupic si cred ca e foarte buna o s-o incerc dar nu am bijuteria!♥♥♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba iese la fel de buna si in oala, asa ca , draga Mihaela, mult spor sa ai !

      Ștergere

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.