Am o sursa de incredere de la care pot sa cumpar fileul de vitel...pentru ca stiu ca este destul de pretentios la gatit.
Trebuie sa aiba fibra marunta, culoare deschisa, nu prea întunecata si sa fie moale la atingere.
Tare imi mai place vitelul cu sosul de ceapa, dar de data asta am mai adaugat si niste rosiute si zau ca nu-mi pare rau....
Ingrediente :
1- 1,2 kg file de vitel
2 legaturi ceapa verde
1 legatura usturoi verde
400 g rosii taiate cuburi
1-2 linguri pasta de ardei kapia
1 foaie dafin
sare
piper
boia
Mod de preparare :
Curatam si taiem rondele ceapa verde si usturoiul verde, apoi le tragem la tigaie in 2 linguri ulei de masline.
Carnea de vitel o taiem fileuri potrivite pe care le asezonam pe ambele parti .
Peste ceapa verde adaugam pasta de ardei , apoi fileurile de vitel si le perpelim 2-3 minute pe toate partile.
Rasturnam cuburile de rosii peste carnea de vitel, adaugam foaia de dafim si apa cat sa acopere toata carnea.
Lasam sa fiarba la foc mic cam o ora si jumatate pina carnea este patrunsa. Asa imi place mie carnea aceasta.
Cand sunt gata fileurile, le servim alaturi de piure de cartofi si salata verde.
Pofta mare sa aveti !
O mancare usor de facut dar foarte gustoasa....nu te mai saturi de ea.
Pot sa vin si eu la masa?
RăspundețiȘtergereEste mare lucru sa cumperi carne de la cineva cunoscut.
Te pup si iti doresc o seara minunata!
Sa sti ca asa este, vecinico !
ȘtergereTe astept cu bratele deschise, numai sa vii.....
Te tzuc cu drag !
Comentarii de pe Facebook :
RăspundețiȘtergereMaria Dan
ms,Sidi,am sa gatesc pentru vineri,am ceva musafiri la cina,este foarte gustos
acum 7 ore ·
László Simó
Buna dimineata!Bun, bun....
acum 7 ore ·
Daniela Mocean
Bun, bun, vecina, venim la o portie !
acum 7 ore ·
Lucia Chis
arata minunat,cred ca este si foarte bun.
acum 5 ore ·
Tania Kiswani
Multumim Sidy,o sa incercam..!Pofta buna..!
acum 5 ore ·
Iuliana Tarnoveanu
pai cum sanu gustam?se poate?
acum 5 ore ·
Melania Parus
si ce bine arata mmm
acum 35 minute ·