vineri, 10 octombrie 2014

Ardei iuti murati

By Sidonia Toncean   Posted at  08:01   Camara de iarna 6 comments

Este cea mai simpla si usor de facut, reteta pentru ardei iuti murati.Eu o fac de multe ori si ne place foarte mult , pentru ca nu ne plac muraturile dulci.
Zeama lasata se poate folosi iarna la acritul ciorbelor . Este foarte gustoasa si iute .



INGREDIENTE :





ardei iuti
otet
borcane cu filet

MOD de PREPARARE :

Se spala bine fiecare ardei iute si se lasa la scurs, apoi se aseaza in borcane.
Turnam otet peste ei, infiletam capacul si ii rasturnam cu capacul in jos 5 minute ,sa se umple toate golurile de aer.
Apoi se pot pune direct in camara.

GATA...asa-i ca este foarte simplu ?






Pofta mare sa aveti !

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

6 comentarii:

  1. Comentarii de pe Facebook :

    Elena Oprica

    Ft simplu..! Eu ii pun cu compozitie de gogosari...si mai pun cu apa si sare...si catei de usturoi..!
    10 octombrie la 11:06 · Îmi place

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da....trebuie incercat si cu cativa catei de usturoi....!

      Ștergere
  2. Teodora Zaraza

    Sare si cateva boabe de mustar...
    10 octombrie la 12:55 · Îmi place

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate Teo, irebuie sa incerc si varianta ta !

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. In 5 minute e gata !
      Si noua ne place sa ne acrim ciorbele cu zeama lasata....

      Ștergere

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.