miercuri, 1 octombrie 2014

Buzunărele umplute cu cașcaval cărnați și kapia cu piure de conopida

By Sidonia Toncean   Posted at  16:20   Preparate din carne de pui 12 comments

Pieptul de pui este un preparat mult mai gustos decat carnea simpla de pui, facuta pe gratar, fiarta, prajita sau coapta. Poti face pieptul in mai multe feluri, iar eu am ales sa fac niste ...buzunarase umplute.Ca doar nu o sa stam cu buzunarele goale, nu ?
Una dintre cele mai cunoscute si mai simple variante de piept umplut, este aceasta, de umplut buzunarele cu ce vrem noi, cu ce ne place mai mult...
Si daca mai adaugam si un piure de conopida, mi se pare minunat.




INGREDIENTE :
\



2 buc piept de pui
100 g cascaval feliat
200 g carnati in mat de oaie
4-5 ardei kapia copti
2 oua
pesmet
faina sare
piper
busuioc proaspat

-pentru piureul de conopida :
1 conopida
2-3 cartofi
50 g unt moale
sare
nucsoara


MOD de PREPARARE :

Portionam pieptul de pui astfel incat sa putem face "buzunarase" cu ajutorul unui cutit, asa cum se vede in poza :



In fiecare "buzunaras" punem cate o felie de cascaval, o bucata de carnati prajit, una de ardei copt si 2 frunze de busuioc.
Prindem fiecare "buzunaras" cu cate o scobitoare si le asezonam.
Intr-o tigaie nonaderenta , punem putin ulei sa se incinga , iar buzunarasele le dam prin faina, ouale bine batute si pesmet.Dupa ce le trecem prin toate acestea le prajim pe ambele parti , pina se rumenesc frumos, apoi le scoatem pe un servet de hartie absorbant si le tinem la cald.







Pentru piureul de conopida, rupem conopida in buchetele, o asezonam si o stropim cu putin ulei.Cuptorul este incalzit la 180 de grade si dam conopida la copt cam 30 de minute.
Fierbem cartofii in coaja, ii curatam si ii zfrobim cu furculita.Conopida coapta o dam prin blender , impreuna cu cartofii, untul si nucsoara. Asezonam daca mai e cazul.






Servim "buzunarasele" alaturi de piureul de conopida si de salata de ardei copti.
Pofta mare sa aveti !




Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

12 comentarii:

  1. Munteanu Eugenia Doina

    MMMM... foarte interesant... ma tenteaza sa fac si eu...
    7 ore · Îmi place

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Jana daca le faci, sa-mi spui si mie, cum ti-au iesit, bine ?

      Ștergere
  2. Mimi Zami

    Wau ! Ce bine arata ..fa mai multe si trimite curieratul ..eu sunt obosita dupa tura de noapte si acum sunt CT asa ca numai bn pina ajung eu vine si curierul
    .te pup si sa aveti pofta !
    6 ore · Îmi place

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pofta avem ,Mimisor si le-am mancat pe toate. Dar mai fac o tura si o trimit la pachet , bine ?
      Te tzuc cu drag !

      Ștergere
  3. Maria Mihalache

    delicios de bun!
    4 ore · Îmi place

    RăspundețiȘtergere
  4. Iancu Lubita

    Ai pus si ceva banuti in buzunare???
    3 ore · Îmi place

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca te uiti in poze Lulu....ai sa descoperi !
      Te tzuc soro....

      Ștergere
  5. Tudor Alexandru

    SE ”VEDE” CA TI-A DESFUNDAT ... DIUZELE DE LA ... ”P.G.B”. ! (APROPO : E B.R.A. 1 SAU B.R.A.2 ?)
    1 oră · Editat · Îmi place

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sandule sa stii ca am doua aragazuri...asa ca problema e ca si rezolvata !
      Si sa stii ca e BRA Lux !!!

      Ștergere
  6. Mimi Zami

    Apropo , mai mari nu stii sa le faci ?
    1 oră · Îmi place · 1

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alea ce ti le trimit prin curier, le fac din piepr de curcan , sa fie mai mari, bine ???

      Ștergere

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.