O reteta cu pulpa de porc delicioasa, apetisanta si plina de savoare ; este un deliciu pentru gurmanzii si pentru amatorii de carne de porc, mai ales daca este preparata din carne proaspata.
Seamana cu o ciulama, dar...nu este !
INGREDIENTE :
1,5 kg pulpa de porc
200 ml smantana
100 g cascaval
6-70 g unt
200 ml vin alb
1 lingura mustar
sare
piper
patrunjel verde
MOD de PREPARARE :
Pulpa de porc o taiem bucatele potrivite si o prajim pe toate partile , intr-o tigaie in care am topit untul.Amestecam si lasam sa faca o crusta, fiecare bucatica de pulpa.
Condimentam pulpa fripta si adaugam vinul, lasam apoi sa fiarba acoperit, la foc mic , cam 30-40 de minute.
Intr-un bol, amestecam smantana, mustarul si cascavalul razuit.
Cand carnea este bine patrunsa , adatgam aceasta compozitie si mai lasam sa dea cateva clocote.
Stingem focul si presaram deasupra patrunjel verde proaspat tocat.
Merge de minune alaturi de o mamaliguta.
Pofta mare sa aveti !
Ce bunatate!!!Yumyyy!
RăspundețiȘtergereAi dreptate Victor !
RăspundețiȘtergereSi noua ne-a placut mult.
Sa ai o noua saptamana desavarsita !
Cred ca este super delicioasa!! trebuie s-o fac si eu ca sa ma conving,cu de altfel am facut si ciulama de pui cu ciuperci si nu ne mai puteam ridica de la masa,atat de mult ne-a placut!!
RăspundețiȘtergerePup draga mea!!
Bine ai revenit soro !!!
ȘtergereMa bucur ca iti face placere, felul acesta de mancare.
Dar mai mult ma voi bucura cand imi vei spune ca a placut si familiei tale.
Te tzuc cu drag !
Elena Afloarei
RăspundețiȘtergereOF, OF, CE DE BUNATATI POSTEZI ! NU TE GANDESTI LA CEI POFTICIOSI CA MINE ? DAR NU-I NIMIC IMI FAC IMEDIAT O SALATA SI ...... MA GANDESC !
Hai fie Elena...tie iti dau doar carnita si tu faci salata.
ȘtergereE bine asa ?
Iancu Lubita
RăspundețiȘtergereTu ma imbolnavesti cu atatea bunatati pe care eu nu am curaj sa le fac!
Dar de ce nu ai curajul ?
ȘtergereCa doar sunt foarte simplu de facut draga Lulu!
Si daca te supara smantana , fa doar cu sos , fara smantana...