luni, 29 august 2016

Rulouri din piept de pui umplute cu legume

By Sidonia Toncean   Posted at  07:30   Preparate din carne de pui 9 comments

Aceste rulouri din piept de pui pot fi servite ca si fel principal, la cina, alaturi de salata, dar si ca aperitiv rece. 
Este o reteta simpla, iar umplutura le confera acestor rulouri o textura moale si suculenta.
O reteta delicioasa , dietetica pentru o masa cu prieteni adevarati de la Casa Frankfurt , pe care a preparat-o Chef Mihai Cristian si la care am facut eu niste schimbari.
Toata povestea acestei retete o puteti citi aici.






Avem NEVOIE de :

2 piepti de pui
1 ardei gras rosu
100 g baby carots
100 g fasole verde
sare
piper



MOD de PREPARARE :

Filetam pieptul de pui  si apoi il batem putin sa-l aplatizam( nu tare ca se rupa).Il asezonam si il lasam asa 10-15 minute.




Luam fiecare bucata de piept batuta  si asezam pe ea fasolea, morcovii si ardeiul.
Rulam pieptul de pui, cat mai strans si il prindem cu o scobitoare.


 Asezam cate 2-3 rulouri pe un staniol si le invelim bine, strangand rulourile la capete. Apoi le asezam pe o tava , punem o canita cu  apa  si le dam la cuptor pentru o ora.


Dupa trecerea timpului scoatem tava din cuptor si cu mare grija sa nu va opareasca aburii desfaceti staniolul si scoateti rulourile.
Dupa ce sa odihnesc putin le puteti taia in doua oblic si le serviti alaturi de ca garnitura va place mai mult.
Eu le-am servit alaturi de spanac...
Pofta mare sa aveti !



Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

9 comentarii:

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.