Aceste rulouri din piept de pui pot fi servite ca si fel principal, la cina, alaturi de salata, dar si ca aperitiv rece.
Este o reteta simpla, iar umplutura le confera acestor rulouri o textura moale si suculenta.
O reteta delicioasa , dietetica pentru o masa cu prieteni adevarati de la Casa Frankfurt , pe care a preparat-o Chef Mihai Cristian si la care am facut eu niste schimbari.
Toata povestea acestei retete o puteti citi aici.
Avem NEVOIE de :
2 piepti de pui
1 ardei gras rosu
100 g baby carots
100 g fasole verde
sare
piper
MOD de PREPARARE :
Filetam pieptul de pui si apoi il batem putin sa-l aplatizam( nu tare ca se rupa).Il asezonam si il lasam asa 10-15 minute.
Luam fiecare bucata de piept batuta si asezam pe ea fasolea, morcovii si ardeiul.
Rulam pieptul de pui, cat mai strans si il prindem cu o scobitoare.
Dupa trecerea timpului scoatem tava din cuptor si cu mare grija sa nu va opareasca aburii desfaceti staniolul si scoateti rulourile.
Dupa ce sa odihnesc putin le puteti taia in doua oblic si le serviti alaturi de ca garnitura va place mai mult.
Eu le-am servit alaturi de spanac...
Pofta mare sa aveti !
Liliana Mihaita
RăspundețiȘtergereWau..arata fenomenal...felicitari ! Îmi place ·
Multumesc ! Si e si tare gustos....
ȘtergereAlina Panainte
RăspundețiȘtergereExtraordinar de bine arată! Îmi place...
Saru'mana !
ȘtergereLiliana Mihaita
RăspundețiȘtergereWau..arata fenomenal...felicitari! Îmi place .
Ma bucur ca iti place .
Ștergere
RăspundețiȘtergereRodica Liana Mindrutiu
Este un meniu super la fel si prezentarea. Îmi place ·
Multumesc mult....
ȘtergereLacra Corduneanu
RăspundețiȘtergereArata senzational ! Îmi place