CIORBA este o mancare nelipsita la masa romanului, care poate fi preparata din orice alimente, atata doar sa stiti cum le combinati ca sa simtiti pe deplin, savoarea lor.
Aceasta ciorba delicioasa se prepara foarte simplu si usor, dar veti avea o aroma deosebita a ciorbitei, putin afumata.
Este o ciorba foarte gustoasa si satioasa.
Avem NEVOIE de :
250 g pastrama taraneasca
2 morcovi
4 cartofi
1 ceapa
150 g cascaval
marar verde
2 linguri ulei
sare
piper
MOD de PREPARARE :
Curatam morcovii, ceapa si cartofii si ii spalam.Morcovii ii dam pe razatoarea mare, ceapa o lasam intreaga si cartofii ii taiem in bucati potrivit de mari.
Pastrama o feliem.
In putin ulei sotam morcovii pina uleiul capata o culoare portocalie, adaugam pastrama feliata si ceapa intreaga.
Punem apa necesara, asezonam si lasam sa fiarba legumele, apoi adaugam si cuburile de cartofi si lasam sa fiarba si acestia.
Cand ciorba este gata si toate sunt fierte, acrim ciorba dupa gust cu ce ne place si presaram deasupra marar verde, apoi radem cascavalul.
Servim ciorba fierbinte, alaturi de un ardei iute.
Pofta mare sa aveti !
Georgia Dumi
RăspundețiȘtergereNu am mâncat in viata mea ciorba de pastramă si cașcaval .Nici nu-mi imaginez cum ar putea fi.Pe aia as incerca-o!
Doina Negru
RăspundețiȘtergereEu vreau sa o incerc pe cea aromata ca nu am mancat inca!Imi place !
Cristina Iuliana Pana
RăspundețiȘtergereOooo, ce de bunatati a la Sidi! Imi place !
Tania Kiswani
RăspundețiȘtergereCe de bunatati ai facut , draga Sidy.., sa va fie de bine..!