vineri, 27 august 2010

Visine pentru prajituri -la borcan

By Sidonia Toncean   Posted at  08:19   Camara de iarna 2 comments


Ingrediente:
3 kg visine
1,5 kg zahar
1 plic conservant ( doar in cazul in care camara nu este destul de racoroasa)

Mod de preparare:
Visinele se spala , li se rup coditele si se lasa apoi la scurs.
Se scot samburii cu dispozitivul special.
Visinele se pun intr-un vas impreuna cu zaharul si se invarte bine sa se topeasca zaharul.
Se lasa asa de azi pe maine , invartindu-se din cand in cand.
A doua zi se adauga la compozitie un pliculet de conservant( daca este cazul). Visinele de preseaza putin in borcane , se acopera cu sirop si se pun capacele.Siropul ramas se pune in sticle capsate. Visinele si siropul se pun apoi direct in camara.

Multumesc pentru vizita dvs

"Daca va place preparatul meu sau poate nu, va rog sa va scrieti impresiile, putin mai jos
View all posts by: Sidy's Kitchen

2 comentarii:

  1. Am zis eu ca la iarna vin la tine.....sunt nemaipomenit de bune .
    Un sfarsit de saptamana placut!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu le puneam cu aspirina pe vremuri, acum e mai simplu la congelator, sa nu ma bati, dar parca sunt si mai bune congelate!

    RăspundețiȘtergere

Tipariti reteta

Back to top ↑
Connect with Us

Gateste Sanatos

Gateste Sanatos

RO

Google+ Followers

© 2013 In Bucatarie La Sidy. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.